Over ons

Home-ID Lauwers

Wij zijn ervan overtuigd dat mede door een permanente bijscholing van ons team, wij een optimale service kunnen bieden. Een kwaliteitsgarantie op maat. Wat houdt dat in? Een tevreden klant is het beste bewijs. Enkel en alleen dan zijn wij het ook.Onze troeven zijn: een persoonlijke aanpak in combinatie met een optimale vakkennis; No cure, No pay, dus géén verkoop = géén kosten.

Altijd de meest competente makelaar in uw buurt

Het kopen of verkopen van een eigendom zijn vaak belangrijke beslissingen in uw leven. Vertrouw op een immoview-makelaar om u te begeleiden.

Alle leden zijn onafhankelijke en dynamische makelaars verspreid over Vlaanderen en Brussel. Alle immoview- makelaars hebben een diepgaande kennis van hun lokale markt en bovendien worden ook alle panden uitgewisseld voor een ruimer bereik.

Het delen van kennis en middelen en een gezonde kritische blik naar elkaar maakt van immoview een professionele allround dienstverlener voor al uw vastgoedprojecten.

Alle immoview-makelaars zijn erkende makelaars bij het BIV (beroepsinstituut van vastgoedmakelaars) en tevens lid van meerdere organisaties zoals het CIB (Confederatie van Immobiliëngroepen), Fexpro, IMMOSCOOP, VOKA, UNIZO etc., .

Bart Lauwers

Bestuurder
BIV: 500.911
Gratis schatting
Uw pand verkopen of verhuren?

Home-ID Lauwers is lid van: