REF: 5104699

Bouwgrond in de villawijk Grote Heide te Pelt

Wildlaan 0, 3910 Pelt, België

Bouwgrond te koop


U bent al lang op zoek naar een ruim villagrond op een toplocatie in een gegeerde groene residentiële villawijk aan de Nederlandse grensstreek?

Het betreft een bouwgrond (Lot 1 van bijgevoegd plan) voor een grootse villa in dit villaparkgebied, aan een bosgebied in een grote en volledig door groen omgeven villawijk genaamd "Grote Heide" te Pelt met een perceeloppervlakte van maar liefst ca. 2.296 m². Een straatbreedte van 50 meter en een diepte van 46 meter. Op enkele minuten van het winkelcentrum en openbaar vervoer kan je in deze groene oase toch een ultieme rust ervaren. Straat zelf is een klein en doodlopend straatje. Ideaal dus voor de mensen die van rust houden. Achteraan is er zicht op een beschermd natuurgebied.

Deze buurt is zeer in aantrek en er komen vele enthousiaste jonge bewoners bij. Dat zorgt voor een vernieuwing en er is in deze wijk dus veel vraag naar een villaperceel van 1.500 à 2.500 m², maar helaas weinig aanbod. Grijp nu je kans!

Toch is het mogelijk om ook achterliggend en aanpalend villaperceel met ongeveer dezelfde oppervlakte bij te kopen en evt zelfs met een luxueus zwembadgebouw waarin een verwarmd zwembad van 5 x 15 meter, een Turks stoombad, een grote sauna, duo inloopdouche, kleedkamer, jacuzzi en technische ruimte. Reeds met aparte verwarming, water en elektriciteit.
(lot 2 van bijgevoegd plan)
Andere opties met de andere percelen zijn ook mogelijk. Geen bouwverplichtingen!

Infoplicht:
- Vg (vergunning uitgereikt)
- Wg (gelegen in woongebied)
- Gmo (geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd)
- Gvkr (geen voorkooprecht)
- Gvv (verkavelingsvergunning).

Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie is onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Ons volledige aanbod is ook terug te vinden op immoscoop.be

Praktische informatie

Perceeloppervlakte
2296 m²

Faciliteiten

Riolering
Elektriciteit
Gas
Water
€ 370.000