REF: 4375120

Voormalig gemeentehuis van Poederlee

Dorp 30, 2275 Lille, België

Buitengewoon Huis te koop

Dit voormalige gemeentehuis van Poederlee is gelegen in de onmiddellijke omgeving van scholen, horeca, winkels,... en vlot bereikbaar vanuit Herentals en Turnhout. Het is centraal gelegen tussen de snelwegen E313 en E34 (erfpacht).

Het gebouw, opgenomen op de lijst van Bouwkundig Erfgoed, werd deels gerenoveerd en wordt aangeboden als een Erfpachtdossier waarbij de erfgoedwaarde van het pand dient behouden te blijven. Zo dient het uitzicht van de gebouwen gerespecteerd te worden en zijn geen extra aanbouwen mogelijk. Naast het gunningscriterium van de jaarlijkse canon worden er ook nog een aantal bijzondere gunningscriteria voorzien zoals oa visietekst, businessplan, plan van aanpak.

Het pand betreft het vroegere gemeentehuis van Poederlee, gelegen Dorp 30. Dit pand kan, naast bewoning (mits renovatie), ook voor andere functies gebruikt worden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om er een horecazaak in te richten of een kleine winkel, een dokterspraktijk, een ontmoetingscentrum, een tentoonstellingsruimte, een kunstatelier, een fotostudio, ...

Praktische informatie

Beschikbaarheid
vanaf akte
Woonoppervlakte
254 m²
Parking buiten
ja

Technische en wettelijke informatie

EPC waarde
735
EPC categorie
F

Faciliteiten

Televisie
Riolering
Electriciteit
Kabel TV
Gas
Water
€ 4.500